ALV goed begin nieuwe seizoen.

Afgelopen dinsdag was weer de jaarlijkse ALV van de vereniging. Vooral voor de financiele verantwoording maar ook om een start te maken van ons nieuwe Vrijilligersbeleid zoals we die hebben vastgelegd in ons beleidsplan 2018-2022. De avond begon positief. De penningmeester kon ons melden dat door wat acties en wat eerder stoppen met de zaaltrainigen het jaar positiever kon worden afgesloten dan verwacht. Maar de begroting blijft onderdruk staan. En op incidentele meevallers  kan niet worden begroot gaf hij aan. Alle financiele stukken werden aangenomen.

Ons nieuwe vrijwilligersbeleid is meer geent op verplichte invulling van taken door de teams. Het principe van voor de vereniging en door de vereniging. Hoe willen we anders iedereen aan het volleyballen hebben nietwaar. Al veel teams doen werk maar op dit moment ligt ook veel werk bij maar weinig mensen en er worden ook taken niet ingevuld. Daar lopen we risico’s mee en dat willen we voorkomen. De verdeling van taken moet nu worden gestart. Op zaterdag 6 oktober staat het bestuur in de Pathmoshal om aan ieder team uitleg te geven over de taken. Daar kan men dan meteen een aanmeldingsformulier per team invullen.

Als laatste werd afgescheid genomen van onze penningmeesterArnold Boon. Na 3 jaar geeft hij het stokje over aan Ronald van Puijenbroek. Als ouder van een speler kwam hij binnen en zorgde hij voor een stabiele financiele huishouding. Haalde o.a. veel geld binnen met aantrekken van sponsoren, organiseerde de rommelmarkten en was volop bezig met de Grote clubactie. Arnold bedankt en gelukkig blijf je bij ons betrokken in de sponsorcommissie.

Henk Dost.