Bestuursvergadering 25 april 2019

- Gefeliciteerd kampioenen!!! Jongens C1 en B1, meisjes C2 en mini's N5-1  en N4-3.
- We proberen volop samen te werken met diverse volleybalverenigingen. Op 22 mei is er weer een bijeenkomst met de Enschedese verenigingen. Met Webton Hengelo is afgesproken bij de heren en jongenslijn samen te werken.
- De opgave van de teams aan de NeVoBo  voor het nieuwe seizoen is vastgesteld met daaraan gekoppeld de wedstrijddagen en aanvangstijden. 4 heren- en 5 damesteam, 4 jongens- en 7 meisjesteams en 8 teams bij de  mini's. De recreanten volgen nog.
- Voor deze teams is een trainingsschema samengesteld en op grond hiervan is een aanvraag in gediend bij Sportaal voor zaalruimte.
- Voor 3 teams bij de jeugd zoeken we nog trainers.
- Bij de BLV van 21 mei a.s. wordt de nieuwe contributie besproken en gesproken over de aanschaf van nieuwe kleding voor de vereniging. De oude is niet meer beschikbaar bij de leverancier.
- Voor het jeugdkamp tijdens Pinksteren zijn 22 aanmelding bij de jeugd en 18 aanmeldingen bij de mini's. De jeugdcommissie bezoekt de trainingen nog om het aantal deelnemers hoger te krijgen om het kamp door te laten gaan. We zoeken nog begeleiding.
- Dames 2 zal de privacy en vertrouwen op zich nemen. Mariska Jacobs wordt VertrouwensContactPersoon. Binnenkort hierover nadere informatie.
- Omdat 2 leden doorschuiven naar de jeugd zoekt de jeugdcommissie zoekt nog nieuwe leden voor de mini's.