DataVisual Beachvolleybaltoernooi

We hebben hier en daar al even mogen genieten van het mooie weer en bij menig volleyballer begint het weer te kriebelen om de zaal te ruilen voor zand en de sportschoenen voor blote voeten. Volleybalvereniging Holyoke Enter maakt het mogelijk: beachvolleybal midden in het centrum van Enter.

De voorbereidingen voor het 23e DataVisual Beachvolleybaltoernooi zijn inmiddels weer in volle gang. Het toernooi zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni. Op het parkeerterrein naast de RK-kerk in Enter wordt 250 m3 zand gestort en er worden 8 velden opgetogen waar meer dan 75 teams verdeelt over 2 dagen de strijd met elkaar aan gaan.

Rondom de velden is er ruimte voor een hapje en een drankje op het aangelegde terras.

Op vrijdagavond vanaf 18.00 uur wordt er in de wedstrijd- en recreatieklasse (4 tegen 4) gestreden om de wisselbeker. Enternaren of iedereen die een binding met Enter heeft kan zich hiervoor inschrijven. Teams mogen hierbij bestaan uit zowel alleen heren, dames alsmede gemixt.

Ook dit jaar zal er wederom een speciale Bedrijvenklasse (4 tegen 4) worden ingeprogrammeerd. Wil je met collega’s of personeelsvereniging op een gezellige, sportieve manier het weekend inluiden? Schrijf je dan in voor de Bedrijvenklassen en strijd mee om de felbegeerde wisselbeker!

Op zaterdag is er ruimte voor ruim 40 teams met volleyballers uit de hele regio van elk niveau. Om tegemoet te komen aan de vraag van menig deelnemer is er dit jaar ook de mogelijkheid om je op zaterdag in te schrijven als mixteam.

 Er kan ingeschreven worden op:

Heren en dames hogere klasse (3 tegen 3),
Heren en dames lagere klasse (4 tegen 4),
Mixteams (3 tegen 3 en 4 tegen 4)
Jeugdklasse (4 tegen 4).

Het belooft weer een groot spektakel te worden voor jong en oud. Je kan je inschrijven tot en met 21 juni 2019. Gezien de grote belangstelling van voorgaande jaren is het aan te raden om tijdig in te schrijven, vol is echt vol!
Voor inschrijven en extra informatie ga naar www.vvholyoke.nl