Extra techniektraining

Techniek staat bij de volleybalvereniging Twente 05 hoog in het vaandel. Vooral bij de jeugd. Daarom start in september het project met extra techniektraining voor deze jeugd. Bijna 30 jeugdleden hebben zich al aangemeld om mee te doen. De jeugd traint al 2 x per week Nu gaan de spelers en speelsters in de leeftijd van 11 t/m 15 jaar op zondagochtenden extra trainen. Deze trainingen zijn in de Diekmanhal van 10.00- 12.00 uur.

Opzet training

In speciale blokken wordt o.l.v. Hans Kreft, geassisteerd door de eigen jeugdtrainers, getraind op alle onderdelen van het volleybalspel. In elk blok wordt het accent gelegd op b.v. de aanval, het blok, de pass of de verdediging. Deze blokken worden verdeeld over 20 zondagen in het hele seizoen. In eerste instantie zijn de trainingen opgezet voor de eigen leden, staan de trainingen ook open voor volleyballers van andere verenigingen. Voor informatie of aanmelden kan men mailen naar techniektraining@twente05.nl

Er wordt van de deelnemers wel een bijdrage gevraagd voor de kosten die worden gemaakt. Op 22 september is de eerste training.