Junior beach circuit 2018

Junior beach circuit 2018

Afgelopen zaterdag 16 juni was het junior beach circuit te gast op onze beachvelden. Er is gestreden om de winst in de categorieën dames <15 jaar, dames <17 jaar en
dames <19 jaar. Als organisatie hebben we nog even in de penarie gezeten door de aanwezigheid van de eikenprocessierups in de bomen rondom onze beachvelden. Maar door goed en snel handelen van Sportaal zijn de rupsen voor het toernooi geruimd uit de bomen nabij het beachveld. Op de dag zelf was het een mooie dag waarbij het niet te warm of te zonning was. Qua temperatuur was het heerlijk weer om te mogen beachvolleyballen, een graadje of 21.
In de categorie dames <15 jaar deden 13 teams mee en in de categorieën <17 en <19 jaar deden beiden maar 3 teams mee. We hadden helaas te weinig aanmeldingen bij de jongens en daarom hebben we geen jongens toernooi gedraaid, dat was jammer.
In de categorieën dames <15 jaar en < 19 jaar deden enkele teams van Twente'05 mee. Zo deden Femke en Aniek mee bij de dames <19 jaar, zij zijn daar 3e geworden. Het duo Voortman/Mulderij is 1e geworden bij de dames <19 jaar.
In de categorie dames <17 jaar deden geen teams mee van Twente'05, in deze categorie is het duo Zomer/Schepers 1e geworden.
In de categorie dames <15 jaar deden 5 teams van Twente'05 mee. Het duo Lianne en Qinn (beide meiden C1) zijn 7e geworden en hebben het best gepresteerd van onze teams. Het duo Lina en Jona (meiden B1) zijn 9e geworden, de duo's Daphne/Tess, Carmen/Pien en Aniek/Maud zijn respectievelijk 11e, 12e en 13e geworden. Het duo Lesscher/Leemreize is uiteindelijke 1e geworden.
Het was een mooie en perfecte dag. We hebben genoten van mooi en goed beachvolleybal. Tot volgend jaar.