Nieuwe trainer Dames 1

Barry Leuverman wordt vanaf het seizoen 2019-2020 de nieuwe hoofdtrainer en coach van Twente’05 dames 1. Hij volgt daarmee Hans Kreft op. Hans gaat binnen Twente’05 aan de slag met het talententeam Meiden B1 van Twente’05. Daarnaast zal hij  zich bezig houden met de coördinatie van de meiden A, B en C bij Twente’05 om zo het  niveau van de meidenlijn naar een hoger niveau te brengen.

Twente’05 is blij Barry Leuverman te mogen presenteren als de nieuwe hoofdtrainer en coach van ons Dames 1 team. Na een aantal gesprekken met het team en technische commissie van Twente’05 heeft Barry Leuverman de keuze gemaakt om het seizoen 2019-2020 met een optie voor de volgende 2 seizoenen aan de slag te gaan bij Twente’05 Dames 1. Vanuit het team en de vereniging is er een zeer goed gevoel bij de keuze voor Barry.

Met Barry haalt Twente’05 een ambitieuze trainer/coach binnen, die graag wil werken met jonge meiden en die daarmee een uitdaging ziet om met persoonlijke aandacht het niveau te verbeteren. Tevens wil Barry samen met Hans om een goede verbinding maken tussen de jeugd en senioren en het niveau van onze dames en jeugd naar een hoger niveau tillen.