Oproep in verband met de “Social Inclusion Games”

In de week van 29 juli tot en met 4 augustus komen de Social Inclusion Games weer naar Nederland. Er komen zo’n 1.500 mensen naar Enschede om te sporten.

De organisatie heeft sportverenigingen in Enschede gevraagd om hier een bijdrage aan te leveren. Wij hebben samen met onze zustervereniging Fellini VIPS aangeboden om twee activiteiten voor onze rekening te nemen, namelijk een binnentoernooi op 31 juli in de Diekmanhal (10.00 tot 12.00 uur en 13.30 tot 17.00 uur) en een beachtoernooi op 1 augustus (zelfde tijden) op ons beachterrein.

Voor deze activiteiten zijn wij op zoek naar een aantal vrijwilligers die willen meehelpen om dit te organiseren. O.a. zijn wij op zoek naar mensen die wedstrijdjes willen fluiten. Het is puur recreatief, dus iedereen die kan volleyballen kan dit aan.

De vereniging krijgt een mooie vergoeding als wij deze evenementen organiseren. Dus een vraag aan onze leden: wie kan er op deze dagen meehelpen Om de deelnemers een leuke activiteit te bieden en de vereniging een aardig centje in de kas.

Aanmelden kan bij mij: nadebeer@home.nl

Meer info over Social Inclusion Games:

Enschede gaststad Social Inclusion Games (SIG) 2018

 

Social Inclusion Games 2018

Facebookpagina: https://nl-nl.facebook.com/socialinclusiongamesNL2018/