Scheidsrechters PD en Plaatsingstoernooi

Dames 2 heeft zich geplaatst voor het PD-toernooi dat op 20 april wordt gespeeld. Elk team wordt geacht een scheidsrechter mee te nemen om de wedstrijden van het toernooi te begeleiden.

Op 25 mei wordt het Kwalificatietoernooi gespeeld. Daar doet van onze vereniging een aantal teams mee. De plaatsen waar gespeeld zal worden zijn nog niet bekend. Dat kan in de hele regio Oost zijn. Ook hier geldt dat bij elk team een scheidsrechter mee moet om een paar wedstrijden te fluiten in de poule waar ons team is ingedeeld. Het zijn maar 2 of 3 wedstrijden, dus het is geen zware last. Als wij geen scheidsrechter kunnen opgeven worden teams van deelname aan het kwalificatietoernooi uitgesloten.

Daarom zijn wij dringend op zoek naar mensen die als scheidsrechter kunen en willen optreden. Als beloning bieden wij een vergoeding van € 25 en bovendien worden de reiskosten ad € 0,19 per kilometer vergoed.

Het is wel nodig dat degenen die fluiten een diploma hebben (voor de wedstrijden van teams die opgegeven zijn voor de Topklasse) of de spelregeltoets met goed gevolg hebben afgelegd (voor de wedstrijden van de teams die opgegeven zijn voor de hoofdklasse en de 1e klasse).

Wie zich hiervoor wil opgeven of meer wil weten kan met mij contact opnemen.

Norbert de Beer secretaris@twente05.nl 053-851-532 06-49928200