Succesvol weekend Jeugd

meisjes B en C

Vandaag was het weer een mooie dag voor de jeugdteams van Twente'05. De meiden B- en C-teams moesten vandaag het kwalificatietoernooi spelen. Meiden B1 hebben na een lange dag met goed volleybal de Hoofdklasse gehaald. Meiden B2 hebben zich geplaatst voor de 2e klasse en meiden C1 en C2 hebben zich geplaatst voor de 1e klasse.

 

Succesvol plaatsingstoernooi Meisjes

Jongens B1 en C1

Onze jongens B1 en C1 zijn gisteren na een lange dag in Eindhoven Nederlands kampioen geworden. De beide teams waren in hun reguliere competitie in de regio oost al kampioen geworden. Tijdens de Nederlands Gesloten Jeugd Kampioenschappen (NGJK) strijden alle andere regiokampioenen tegen elkaar. De beide teams zijn dit jaar begeleid door Rinke, Matthijs en Dirk.

Onze jongens C hebben gisterenochtend nog even kort getraind om zo optimaal voor de dag te komen. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen, want alle wedstrijden gingen met ruime cijfers en zonder een set te verliezen naar onze jongens.

De jongens B hadden iets meer moeite, maar kunnen met opgeheven hoofd terugkijken op de deze lange dag, die ook winnend voor hen is afgesloten. Voor hen was het hard werken, want in de poulefase ging de enige verloren wedstrijd naar de concurrent uit Rijswijk. Welke ze in de finale weer tegenover ze kregen. Bij de jongens B ging toen de knop om en de wedstrijd werd met 2-1 gewonnen, en daar kan het team alleen maar heel trots op zijn.

Jongens C1 en B1 Kampioen