Teamindelingen en trainingstijden

Beste leden van Twente'05,

Na veel gepuzzel en geploeter kan dan eindelijk de teamindeling en de trainingstijden/de zaalindeling bekend worden gemaakt. Het was dit jaar een grotere puzzel dan alle voorgaande jaren door het overkomen van leden van Vosta, beperkte zaalruimte bij Sportaal en beperkt aantal beschikbare trainers. In de bijgevoegde teamindeling-trainingsschema-2019-2020 zijn de teamindelingen en trainingstijden/zaalindeling opgenomen.

Er zijn nog 3 trainers niet bekend voor de teams Heren 1, Dames 2 en Heren 4. Voor deze teams zijn we nog opzoek naar een trainer/coach, deze hoop ik voor het begin van de competitie gevonden te hebben. Mocht je nog iemand weten, neem dan contact met mij op (technischdirecteur@twente05.nl).

De eerste training begint op 26 augustus, de mini's beginnen een week later op 2 september. De training van woensdag 28 august in de Pathmoshal gaan ook niet door, aangezien deze zaal niet beschikbaar is i.v.m. de HOI. Er wordt nog gezocht naar alternatieve trainingstijden en zalen, indien deze beschikbaar is zal dit op de eerste training worden gecommuniceerd.

De ballen en andere trainingsmaterialen zullen op 26 augustus worden uitgereikt/opgehaald in de Diekmanhal, vanaf 17.00 uur kunnen de ballen opgehaald worden bij Marc de Jong of Hanneke Bilman.

Met vriendelijke groet,

Marc de Jong

Technisch coördinator Twente'05