Techniektrainingen Jeugd

Met ingang van het seizoen 2019-2020 biedt volleybalvereniging Twente 05 extra techniektrainingen aan voor hun jeugdleden (mini’s niveau 6, Jongens en meiden C en B jeugd).

De techniektrainingen zullen gegeven worden op zondagochtenden van 10:00 -12.00 uur. Waarschijnlijk in de Diekmanhal te Enschede. De eerste training vindt plaats op zondag 22 september.
In deze volleybaltrainingen zal de aandacht dus liggen op het verbeteren van de technische vaardigheden van een speler. In totaal worden er 20 trainingen aangeboden. Hierbij komen in de verschillende blokken een andere volleybaltechniek aan bod.  Zo komen de volgende onderdelen aan bod: bovenhands, onderhands, aanvallen en serveren. De hoofdtrainer voor deze trainingen is Hans Kreft. Een aantal assistent-trainers ondersteunen hem hierbij.

Kosten

De kosten per jeugdlid bedragen € 150. Dit bedrag zal middels automatische incasso in twee termijnen geïncasseerd worden. Dit betreffen extra trainingen en vallen niet onder de maandelijkse contributie.

Inschrijven

Het minimaal aantal aanmeldingen bedraagt 12 jeugdleden. Wanneer we niet aan dit aantal komen gaan de trainingen dus niet door. Maximaal aantal aanmeldingen bedraagt 56 jeugdleden.
Inschrijven kan t/m 6 september via: https://www.survio.com/survey/d/K1O3T7B1M2S2H8E0M.

Let op: vol = vol.
Na inschrijving ontvangt u een bevestiging.

Vragen

Indien u vragen heeft over de techniektrainingen, dan kunt u contact opnemen met Ellen Liefaard of Claudia Rook. U kunt hen bereiken via: techniektraining@twente05.nl .