Vrij inloopuurtje fysiotherapie

Ook dit jaar heeft de vereniging ook weer een gratis inloopuurtje fysiotherapie voor alle leden. Was Jan van de Meulen het bekende gezicht in de Diekmanhal op maandagavond als vraagbaak bij blessures, nu heeft Janneke den Butter het “blessure-uurtje” over genomen. Janneke is fysiotherapeute bij praktijk van Rene Polman en doet bij heren 1 de krachttraning en de fysiotherapie. Zijn er dus fysieke problemen en vragen over blessures dan kan iedereen op maandagavond tussen 20.30 en 21.30 uur bij haar terecht in de Diekanhal. Zij beoordeelt de klacht en geeft aan of fysiotherapeutische behandeling op zijn plaats is en verwijst mensen door. Het is dus niet de bedoeling dat zij op maandagavond behandelt

Janneke wordt bijgestaan door Erik van den Bovenkamp. Als sportverzorger/masseur bij heren 1 verzorgt hij indien gewenst ook op maandagavond leden van de vereniging. Sportmassage of als er getaped moet worden, hij geeft advies of laat even zijn handen spreken. Erik is vanaf 19.30 uur beschikbaar.
Beiden zijn te vinden in de hal of in de EHBOkamer. (Laatste kamer aan de linker kant bij de kleedkamers), Maak geruik van deze faciliteit als het nodig is!