Twente’05 organiseert op zaterdag 4 juni een 3 tegen 3 beachvolleybaltoernooi voor zijn leden op de beachvelden van Twente’05.

Dit toernooi wordt zoals de naam al aangeeft gespeeld in drietallen. Heb jij zin om deel te nemen schrijf je dan in voor dit beachvolleybaltoernooi samen met teamgenoten of andere verenigingsleden. Dit toernooi is uitsluitend voor Twente ’05 leden.

Het toernooi begint om 9.00 uur tot ongeveer 13.00 uur met de jeugd van CMV niveau 6 tot B-jeugd (afhankelijk van niveau en het aantal teams) en vanaf ongeveer 13.30 uur tot in de avond voor de jeugd vanaf A-jeugd en de senioren (ook weer afhankelijk van het aantal teams en het niveau van de deelnemende teams).

Tijdens het toernooi zal de bar open zijn voor iets te drinken of te eten en zal voor de sfeer de gehele dag muziek over de beachvelden galmen. In de ochtend wordt er geen alcohol geschonken. Verder geldt uiteraard 'geen 18 = geen alcohol'.

Aanmeldden als team doe je via onderstaand inschrijfformulier. Je kan je overigens ook individueel aanmelden als je geen teamgenoten kan vinden, de organisatie zal dan kijken of zij een team kunnen samenstellen voor en met jou. Je kan je inschrijven tot vrijdag 27 mei 2022.

Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Opgave beachvolleybaltoernooi

  AANMELDEN ALS TEAM:

  AANMELDEN ALS SPELER:

 

 Tot 4 juni!