Beachvolleyballen

logo-twente05beachvolleybal-250-150x150logo-twente05beachvolleybal-250-150x150Twente '05 heeft een beachcommissie. Volg de actuele informatie over activiteiten via Facebook
www.facebook.com/twente05beachvolleybal.

Vrij beachen

Naast toernooien, trainingen en competities kunt u natuurlijk altijd vrij komen beachvolleyballen. Op de maandagavond worden geen activiteiten georganiseerd, dit is de Twente’05 verenigingsavond. Hier is natuurlijk iedereen welkom. Op deze avonden, maar ook tijdens activiteiten is de kantine open en kan er een drankje genuttigd worden.

Beach voor niet Twente'05 leden

Van dit seizoen heeft Twente'05 ook een beachvolleyballidmaatschap waarmee je toegang krijgt tot de beachvelden van Twente'05. Het lidmaatschap houdt in dat je (niet Twente'05-leden) in de zomermaanden van april tot september kan beachvolleyballen op de beachvelden van Twente’05. Een beachvolleybal-lid betaald 30 euro voor het lidmaatschap en krijgt daarvoor:

  • Onbeperkt gebruik maken van beachvolleyballenvelden van Twente’05 in de periode april tot september met uitzondering van de maandagavond (Twente’05 verenigingsavond) of toernooidagen (bijvoorbeeld JBC) of verhuurdagen (friends)
  • Toegang tot activiteiten van de Beachafdeling van Twente’05 zoals bijvoorbeeld het openingstoernooi
  • Individueel pasje om velden te kunnen afhangen

Om lid te worden moet je een mail sturen naar beach@twente05.nl met daarin je naam, vereniging, adres, mobiel telefoonnummer en bankrekening nummer, zodat wij kunnen registreren wie beachlid is en middels een automatische incasso zullen de kosten worden geïnd. Ook wordt je toegevoegd aan de Whats-app-groep waar de kluiscode in wordt gecommuniceerd.