Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat we een coronacrisis doormaken (mocht dit wel zo zijn, is het nu de tijd om onder je steen vandaan te komen). Nou is het natuurlijk erg jammer dat wij voor enige tijd niet hebben kunnen volleyballen, maar echt dramatisch voor het bestaan van de club is dit nou ook weer niet.

Onze sponsor van dames 1 daarentegen, zoals iedereen weet is dat MaZZa, heeft voor een lange tijd geen omzet kunnen draaien en dit is natúurlijk niet de bedoeling. George, de eigenaar van dit restaurant heeft een zware tijd ondergaan (beeld je even een zielige puppyreclame in).

Maar wees niet getreurd, MaZZa mag per 1 juni weer open!!! 

MaZZa 1


Tijd voor actie!

Hoe mooi zou het zijn als wij met zijn allen MaZZa kunnen helpen door simpelweg heerlijk te gaan eten of iets af te halen of te laten bezorgen. Als helpen altijd zo goed zou smaken, zouden er een stuk minder problemen zijn in de wereld. Denk je niet?
Normaal gesproken helpt een sponsor de vereniging, nu kunnen wij als leden met z'n allen iets terugdoen voor een sponsor. Ga er eten met je team, met je familie (ouders), met je vrienden.

Denk je nou 'en de club dan?'. Daar is natuurlijk ook aan gedacht. 
Van elk bonnetje van je etentje bij MaZZa in de maand juni dat je naar ons opstuurt (foto van de bon e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of WhatsApp naar 06-41922464 (Johnny)) plus een foto (selfie) van jou in het restaurant (liefst met George er ook op) zal ROOT (sponsor Heren 1) 10% van het totaalbedrag doneren aan de vereniging.

Verder verloten wij 4 beachvolleyballen onder iedereen die het bonnetje plus selfie naar ons opstuurt. 

Kortom: 

Kom eten bij MaZZa, hiermee help je onze hooggewaardeerde sponsor plus ROOT zal daarmee onze vereniging steunen in deze barre tijd en jij maakt kans op een mooie beachvolleybal. Een win winwinwinwinwin situatie als je het ons vraagt. 

Jij komt natuurlijk ook!

Reserveren kan via de speciale reserverings-pagina op deze website
(of direct bij MaZZa, vermeldt er dan even bij dat je van Twente'05 afkomstig bent).