Blessure preventie FysioMedics

FysioMedics: “Een seizoen met zo min mogelijk blessures en de beste prestaties”.

Twente05 vindt het belangrijk dat alle spelers zo fit en goed mogelijk het seizoen kunnen spelen. Blessures kunnen zowel acuut als langzamerhand ontstaan. Het is belangrijk om niet te lang door te lopen met blessures, deze kunnen dan erger worden waardoor de hersteltijd veel langer zal zijn. Vanaf Maandag 9 April willen we daarom een Blessure inloopspreekuur gaan introduceren binnen de vereniging.

Iedere maandagavond zal  er een inloopspreekuur zijn in de Diekmanhal waarin advies gegeven kan worden over klachten die je mogelijk hebt. Daarnaast kan een blessure beoordeeld worden op ernst en de behandelmogelijkheden. Bertjan Woering sportfysiotherapeut van FysioMedics zal van 18.30 uur tot 20.00 uur aanwezig zijn. Het inloopspreekuur is geheel vrijblijvend en kosteloos.
Net zoals reguliere fysiotherapie is er beroepsgeheim dus informatie zal niet worden verstrekt met anderen. In overleg zal de trainer op de hoogte worden gesteld waardoor mogelijk een aanpassende training kan starten.

Mochten er onduidelijkheden zijn of heb je een andere vraag, neem gerust contact op! Dit kan met Bertjan Woering, te bereiken op: 06-22695230 of via info@fysiomedics.nl.

Site van fysiomedics.nl