D2 doet leuk mee!

Zo speelden we op vrijdag 11 november uit bij Esch Stars, die hun thuiswedstrijden mogen spelen in het Fleringse. De zaal aldaar is normaal gesproken groter dan die in Vasse, maar blijkt verrassend klein indien men er twee velden inricht. Libero Silke hield zich echter dapper staande toen haar tijdens het inslaan de ballen om de oren vlogen.

Met Tessa als midden in onze gelederen vertrokken we opgewekt naar Fleringen. Stand-in midden Lauri kon hierdoor eindelijk weer eens op haar eigen passer loper plek spelen. Door de vele blessures dit seizoen bij D2 was ze daar nog maar weinig aan toegekomen.

Zoals het hele seizoen eigenlijk al meer regel dan uitzondering is, speelden we leuk mee met de huidige nummer twee van de promotieklasse. Helaas lukt het ons niet om aan het eind van de set het verschil te maken. De verschillen waren deze wedstrijd zelfs minimaal, met setstanden van 28-26 en 27-25. We werden de tweede set bovendien nog geholpen door de coach van Esch Stars, die bij een voorsprong van 24-23 voor zijn team een derde time-out aanvroeg. Het tactische steekspel op deze vrijdagavond van zowel ons als onze tegenstander leverde ons echter geen punten op.

Met het juiste ritme, publiek en de goede sfeer in onze thuishal, zal het kwartje ongetwijfeld snel onze kant op vallen. Aanstaande zaterdag spelen we tegen Rosstars en zijn we erop gebrand om punten te pakken. U bent van harte welkom om 14.00 uur in de Pathmoshal.