D3: De tweede wedstrijd tegen Devoko 5

30 september 2012

Vandaag waren we duidelijk al beter gewend aan de nieuwe tenues. Vol goede moed na de overwinning van vorige week werd er aan de wedstrijd begonnen. Maar de moed zakte ons gaandeweg de eerste set behoorlijk in de schoenen. Het zag er allemaal niet uit en we kwamen er niet aan toe om ons eigen spelletje te spelen. De eerste set redelijk kansloos verloren. (14-25)

De tweede set begonnen we met 2 wissels want er moest toch iets gebeuren. Met veel hangen en wurgen (en de nodige opstellingsfouten) toch de set net binnen kunnen halen.  (25-23)

Daarna leek er iets geknapt bij de tegenstander, zij waren maar met 6 meiden naar Enschede gekomen en konden dus in de opstelling niets veranderen. Bij ons nam de servedruk toe en we konden relatief makkelijk de derde set winnen.  (25-9)

In de vierde set dachten we de wedstrijd even makkelijk af te kunnen sluiten maar daar dacht de tegenstander toch anders over. Ze kwamen nog gevaarlijk dichtbij  halverwege de set maar gelukkig voor ons hebben we deze set ook winnend afgesloten. (25-19)

Ook de tweede wedstrijd met 3-1 gewonnen. Kijken wat het volgende week vrijdagavond laat weer gaat worden in Fleringen. Ons trainingsmaatje Stefanie zal dan ook weer een keertje het wedstrijdtenue aandoen in verband met de afwezigheid van 2 van ons.