Dames 1 19 augustus weer van start

Dames 1 start maandag 19 augustus a.s. weer met de trainingen. Het seizoen 2013-2014 wordt gestart met een redelijk nieuw team.
Naast Ashley, Lisa, Karen, Babs, Nadine en Sanne zijn er vijf nieuwe speelsters bijgekomen. Uit dames 2 hebben Suzan en Marieke zich bij de selectie gevoegd en uit de jeugd maakt Bente de overstap. Ook mogen we Martine en Eline verwelkomen, die de stap hebben gemaakt naar Twente ’05. Naast alle nieuwe speelsters, mogen we zeker de nieuwe trainer niet vergeten: Helmuth ter Braack. Met dit nieuwe team proberen de dames zich ook dit jaar weer te laten horen in de 2e divisie.

In de voorbereiding zijn een aantal toernooien opgenomen. Op zaterdag 7 september zal het eigen toernooi worden gespeeld in de Pathmoshal (naast heren 1 en dames 2). Tegenstanders zijn promovendus WSV en het gedegradeerde DVO. Het weekend erna zal op 14 augustus een vierkamp in Hellendoorn gespeeld worden tegen Orion, Setup ’65 2 en Krekkers. Voorafgaand aan de oefentoernooien wordt er ook aan de teamspirit gedacht, welke op 31 augustus zal plaatsvinden. Op zaterdag 21 september staat de eerste competitiewedstrijd op het programma tegen Dynamo Apeldoorn, in Apeldoorn om 16.00 uur.