Dames 3 in Fleringen niet langs Flevoll

Flevoll D1 – Twente’05 D3     3-1     (25-15 25-17 13-25 25-17)

Gisteren speelden we de uitwedstrijd in een gloednieuwe sporthal in Fleringen. Wederom op een groot veld (centre court in die hal). Wij kunnen het beste spelen in een hal die niet te hoog is en waar er niet al te veel ruimte om het veld is………..

Maar goed we begonnen op tijd met de wedstrijd en eigenlijk hebben we de eerste en tweede set behoorlijk achter de feiten aangelopen. Flevoll begon met veel lawaai en enthousiasme aan de westrijd. Met snel spel werden we toch wel overdonderd en hebben we beide sets kansloos verloren 25-17 en 25-19. Dan de derde set, zou Flevoll ook last hebben van “een derde set sydroom” daar leek het wel op in ieder geval. Bij ons was de servedruk weer op niveau en de pass kwam iets beter bij de spelverdeelster, waardoor wij deze set best makkelijk hebben gewonnen.

Met goede moed aan de vierde set begonnen, het begin leek er nog wel een beetje op maar na een paar serveseries aan de andere kant van het net, waren we niet meer in staat om de achterstand weg te werken. Met 3-1 verloren dus, maar eindelijk weer een tegenstander die wel op dit niveau thuis hoort. Dit seizoen zijn er al te veel wedstrijden geweest, die afgedaan konden worden als een “concentratie oefening”.

Volgende week spelen we om 14.15 uur thuis in de Pathmoshal tegen de koploper in de eerste klasse B, VVA. Zij hebben dit seizoen nog maar een setje verloren…….maar wij zijn al meer dan een seizoen ongeslagen in de Pathmoshal, wie weet kunnen we wel voor een stuntje zorgen !