Eindeseizoens mix-toernooi 18 juni 2012

8 juni 2012

Beste leden,

Als seizoensafsluiting heeft de vereniging op maandag 18 juni het Eindeseizoens mix-toernooi in de Diekmanhal georganiseerd voor iedereen!  

Vanaf 17.30 uur gaan de allerjongsten tot 14 jaar een blindvolleybal mix-toernooi spelen. Dit houdt in dat het net wordt afgeplakt met folie, zodat je de bal niet ziet aankomen van de andere kant. Dit blindvolleybal mix-toernooi voor de leeftijdsgroep tot 14 jaar duurt tot maximaal 19.00 uur.

Vanaf 19.30 uur is het de beurt aan de jeugd vanaf 14 jaar, senioren en g-volleyballers om een blindvolleybal mix-toernooi te spelen. Dit toernooi duurt tot 22.00. Na afloop van het mix-toernooi is er de gelegenheid een drankje en eventueel hapje te nuttigen in de kantine van de Diekmanhal.

Iedereen wordt verzocht een half uur voor de start van het toernooi zich aan te melden bij het toernooisecretariaat. Er is dan ook geen training mogelijk.
 
Wij hopen dat jullie aanwezig zijn bij het Eindeseizoens mix-toernooi en dat iedereen een mooi volleybalseizoen heeft gehad. Hartelijk bedankt allemaal!

Het bestuur van Twente’05

Gert Oude Veldhuis
Norbert de Beer
Marc de Jong
Irene Mollenhorst