Fellini Vips‘83 Volleybal Challenge

15 mei 2018

Zaterdag 19 mei staat de Pathmoshal in het teken van de Fellini Vips‘83 Volleybal Challenge. Olympisch kampioen Bas van de Goor neemt het op tegen geduchte tegenstanders om geld in te zamelen voor zijn Foundation.

Bas kreeg zelf op latere leeftijd diabetes en zet zich in voor patiënten en gezinnen die met deze aandoening te maken krijgen. Alles draait om een gezond en gelukkig leven met diabetes. Eén van de vele activiteiten die Bas daarom organiseert is een gezinsweekend voor patiënten en hun familie.

Wij, van volleybalvereniging Fellini Vips, willen graag zoveel mogelijk gezinnen aan zo’n weekend laten deelnemen en zamelen daar geld voor in.

Programma

Zaterdag 19 mei 2018 – Pathmoshal – Veilingstraat 20 in Enschede

11 – 14 uur: Bas geeft een gratis volleybal clinic voor kinderen met diabetes tussen de 6 en 18 jaar. Aanmelden kan via www.bvdgf.org/enschede/

14 – 16 uur: lokale topteams spelen een mini driekamp:
Bonhoeffer College WK team
Harambee H1
Fellini Vips H1

16 – 17 uur: de challenge; Bas van de Goor + guest(s) spelen tegen de winnaar van de driekamp

De gehele dag wordt feestelijk opgezet met veel muziek, interactie met het publiek, fotomomenten met de toppers en aandacht voor diabetes en sport in het algemeen. Kom kijken, kom aanmoedigen en steun het goede doel!

Toegang is gratis voor iedereen, maar neem wel je portemonnee mee!!