Inloopspreekuur en spronghoogte test (zaterdag 29 aug)

26 augustus 2015

(Wie springt het hoogst van Twente’05?)

Al een tijdje fysieke klachten of wil je eens weten hoe hoog je springt? Zaterdag a.s. tijdens het toernooi van onze dames 1 en de heren van Webton in de Pathmoshal kun je het te weten komen. Topvorm Twente houd van 12.00 – 14.00 uur een inloopspreekuur om fysieke klachten te bespreken of te onderzoeken en gaat kijken hoe hoog leden springen. 

Vaak heeft iemand wel zeurende klachten of al een tijdje last van de knie of enkel. Telkens vraag je je af wat er aan de hand is. Snel even naar de fysio is teveel voor de klacht en loop je maar door.

Mieke Schutte van Topvorm Twente bekijkt zaterdag de klachten en geeft dan advies of en wat er aan kan worden gedaan. Als sportfysiotherapeut heeft zij al veel sporters begeleid. Iedereen met fysieke klachten is welkom bij het inloopspreekuur. Topvorm Twente neemt daar een “hoogspringmat” mee. Een mat waarop alle leden kunnen zien hoe hoog men springt. Leuk om te weten. Het lid dat het hoogste springt bij de jeugd en de senioren ontvangt een klein prijsje. Het onderzoekteam staat klaar direct voor in de voorhal van de Pathmoshal.