Inschrijving techniektraining tijdelijk weer open

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Met ingang van het seizoen 2019-2020 biedt Twente ’05 extra techniektrainingen aan voor hun jeugdleden (mini’s niveau 6, Jongens en meiden C en B jeugd).

De techniektrainingen worden gegeven op de zondagochtenden van 10:00 -12.00 uur in de Diekmanhal in Enschede. De eerste training heeft plaatsgevonden op zondag 22 september, daarna zijn er nog 9 trainingen geweest. We krijgen enthousiaste reacties van de kinderen over de trainingen, ook horen we dat er nog kinderen willen instromen. We hebben daarom de inschrijving tijdelijk weer open gezet tot en met 16 januari 2020.

Tijdens deze trainingen zal de aandacht liggen op het verbeteren van de technische vaardigheden van een speler. Er worden in totaal nog 10 trainingen aangeboden, waarbij in verschillende blokken een andere techniek wordt behandeld, zoals bovenhands, onderhands, aanvallen en serveren. De hoofdtrainer voor deze trainingen is Hans Kreft. Hij zal ondersteund worden door een aantal assistent-trainers.
Kosten
De kosten per jeugdlid bedragen € 75. Dit bedrag zal middels automatische incasso geïncasseerd worden. Dit betreffen extra trainingen en vallen niet onder de maandelijkse contributie.

Inschrijven
Dit kan tot en met 16 januari op de volgende link: https://www.survio.com/survey/d/K1O3T7B1M2S2H8E0M.

Let op: vol = vol.
Na inschrijving ontvangt u een bevestiging.

Vragen
Indien u vragen heeft over de techniektrainingen, dan kunt u contact opnemen met Ellen Liefaard of Claudia Rook. U kunt hen bereiken via: techniektraining@twente05.nl .

Met vriendelijke groet,

Ellen Liefaard en Claudia Rook
(Jeugdcommissie Twente ’05)