Loten voor de Grote Club Actie

2 oktober 2011

Help mee om de Grote Club Actie voor de vereniging tot een groot succes te maken! Dit jaar hebben wij gekozen voor twee manieren om zoveel mogelijk loten te verkopen en daarmee geld voor de vereniging op te halen.

De eerste manier is de verkoop van loten via verkoopboekjes. De jeugd gaat met verkoopboekjes langs alle deuren, vrienden en familie. De verkoop van loten gaat daarmee op dezelfde manier als vorig jaar: invullen van naam en rekeningnummer (let op dat de naam goed klopt met het rekeningnummer!), waarna een eenmalige afschrijving volgt (de activiteitencommissie haalt de verkoopboekjes in de week van 30 oktober op bij de trainingen en voert de gegevens uit de verkoopboekjes in). Het lotnummer vindt iedereen dan terug op zijn bankafschrift. Wij zijn de jeugd heel erg dankbaar voor dat zij zoveel mogelijk loten willen verkopen! Ook de leden van de activiteitencommissie proberen via de boekjes zoveel mogelijk loten te verkopen. Zo gaat de commissie langs bij wedstrijden van heren 1 en dames 1 en wordt er zoveel mogelijk tijdens trainingen aan de leden gevraagd loten te kopen.

Maar dit jaar kan de hele vereniging meewerken om zoveel mogelijk loten te verkopen! En dat gaat heel gemakkelijk vanuit de lekkere stoel! Er is nu namelijk een eigen clubsite waarop loten besteld kunnen worden. Het kopen van loten gaat heel gemakkelijk via een eenmalige automatische afschrijving door je naam en rekeningnummer in te vullen op deze clubsite (zonder inloggen of andere omslachtige dingen).

Zorg ervoor dat zoveel mogelijk vrienden, familie en kennissen weten dat er loten besteld kunnen worden via deze link: http://www.mijnclubactie.nl/teams/volleybalverenigingtwente-05/team.aspx. Waag er even een mailtje aan en we kunnen zo veel meer loten verkopen.