Meisjes C1 Kampioen!!!

twente05mc1 ja ja, het is gelukt! Na een seizoen vol wedstrijden en trainingen zijn we uiteindelijk kampioen geworden!! In het begin van het seizoen waren we met 9. Iris,Isa,Lucia,Liene,Qinn,Maud,Maud en Marina. Na een tijdje kwam kayleigh met ons meetrainen en we konden direct goed met elkaar opschieten. Tijdens het wachten op onze eerste wedstrijd waren we druk bezig met hoe we het dit seizoen gingen aanpakken en dat ging als volgt: Iris & Marina als diagonaal. Isa,Daphne & Qinn als passer-lopers. Maud,Liene & Lucia als middens. Kayleigh & Maud als spelverdelers.
Uiteindelijk was het zover onze 1e wedstrijd in de Pathmoshal tegen WVC volley! Tijdens de wedstrijd ging het super goed! Onze passer-lopers en middens haalden alle ballen van de grond en mepten ze weer op de grond aan de andere kant van het net! Deze wedstrijd wonnen we met 4-0! Al snel kwamen we erachter dat onze sterkste tegenstander Aastad was. We keken uit naar de wedstrijd tegen Aastad omdat ze toen bovenaan stonden. Toen we in Almelo aankwamen waren we er klaar voor! Na de wedstrijd was iedereen een beetje teleur gesteld omdat we hadden verloren met 3-1 maar al snel veranderde dat door onze aanvoerder Iris. Iris zei :’We maken ze gewoon in als we nog een keer tegen ze moeten!’ En al snel was de wedstrijd weer in zicht. Tijdens de wedstrijd werd onze teamchallenge uitgevoerd ‘Herrie in de keet’ en dankzij ons fantastische publiek hadden we deze wedstrijd gewonnen! Dan komen we bij wat er vandaag gebeurd is.. Vandaag was onze laatste wedstrijd tegen Salvora. Als we deze wedstrijd met 4-0 zouden winnen zouden we kampioen worden dus we waren best zenuwachtig.. In het begin ging de wedstrijd super goed! In de 2e set wat minder omdat we domme fouten maakten, die fouten hebben we in de 3e & 4e set weer goed gemaakt!
De wedstrijd hebben we met 4-0 gewonnen dus zijn we kampioen geworden!! MC1 wil graag iedereen bedanken voor dit fantastische seizoen, het aanmoedigen op de tribune, het trainen en coachen en natuurlijk ons zelfvertrouwen geven door te zeggen dat we het kunnen!! Bedankt

PS Ook vanaf hier de gemeende felicitaties aan spelers en trainer.