Nieuwe wedstrijdkleding Twente 05

10 mei 2012

Zoals op de ALV van maart 2012 is bekend gemaakt zal Twente ’05 volgend seizoen spelen in nieuwe wedstrijdkleding. De leden moeten vanaf het nieuwe seizoen 2012-2013 zelf hun wedstrijdshirts aanschaffen. Dit geldt voor competitie-spelende leden en voor recreanten. Er zijn met ’t Hoen afspraken voor levering van de wedstrijdkleding gemaakt.

Rugnummers
Aangezien besloten is dat leden hun eigen unieke rugnummer krijgen, worden rugnummers uitgedeeld vanaf nummer 20. De nummers 1 tot 19 zijn gereserveerd voor de teams die gesponsord worden. Mocht u een specifiek nummer willen hebben, dan kunt u tegen betaling uw voorkeur aangeven. Als het voorkeursnummer wordt gehonoreerd moet u 5 euro extra betalen, deze 5 euro zal ten goede komen aan de afbetaling van de schulden van de vereniging.

Voorverkoop
Op maandag 21 mei en 4 juni is er een mogelijkheid voor de leden om het nieuwe wedstrijdshirt aan te schaffen via de voorverkoop. In de voorverkoop heeft de vereniging geregeld dat leden een korting van 2 euro per shirt krijgen en een bidon. Op deze maandagen zal Geertje Mollenhorst in de Diekmanhal van 19.00 uur tot circa 21.00 uur aanwezig zijn voor de voorverkoop (inschrijving) van de nieuwe wedstrijdshirts. Ook is er dan gelegenheid om de shirts te passen.

Prijzen
In de voorverkoop:

  •     competitiespelende A-, B-, C-jeugd en senioren: € 27,95 (incl. BTW)
  •     recreanten en mini’s € 21,95 (incl. BTW)

Het lid ontvangt een bidon als het shirt in de voorverkoop is aanschaft.

Na de voorverkoop:

  • competitiespelende A-, B-, C-jeugd en senioren: € 29,95 (incl. BTW)
  • recreanten en mini’s € 23,95 (incl. BTW)

Sponsorpakketten
Het is mogelijk om als team een sponsor te regelen en op die manier een kledingpakket te kopen voor het hele team.  Er zijn in geval van sponsoring verschillende kledingpakketten mogelijk. Wanneer de kleding voor een bepaald team gesponsord wordt, blijft het pakket bij het team. Indien iemand overgaat naar een ander team zal hij/zij alsnog een eigen shirt en broekje moeten aanschaffen.
U dient deze nieuwe sponsor bekend te maken bij de technisch directeur (Marc de Jong), zodat deze een overeenkomst met de sponsor kan opstellen en de vereniging kan overgaan tot de aanschaf van de kleding.

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen (Marc de Jong, tel 06 29 052 162 of mail technischdirecteur@twente05.nl).

Het bestuur.

Foto van de nieuwe wedstrijdkleding
Meisjes C1 heeft het afgelopen seizoen al een aantal wedstrijden in de nieuwe wedstrijdkleding gespeeld: