Portugezen en Spanjaarden bij ERMASPORT Volleyball Classic

Daarnaast heeft de organisatie van de ERMASport Volleyball Classic topteams vastgelegd uit België, Zwitserland, Spanje en Portugal. Toernooidirecteur Siny Pots is verheugd over de deelname van de Portugezen en de Spanjaarden: “SC Espinho, de kampioen van Portugal en winnaar 2007 in Almelo, had toegezegd in 2008 terug te komen, maar moest toen wegens competitieverplichtingen afzeggen. Dat ze er nu weer bij zijn, bewijst maar weer dat topploegen graag naar Almelo komen”. Ook de deelname van de Spaanse topformatie Unicaja Almeria aan de ERMASport Volleyball Classic is definitief. Nog nooit speelden twee Zuid Europese teams van dit niveau gelijktijdig in Almelo. Spanje behoort tot de sterkste volleyballanden in Europa en de club Unicaja Almeria is daar een van de echte topclubs. Veel jaren landskampioen en deelnemer aan de Champion’s League. Dit maakt Unicaja Almeria dan ook tot de grootste favoriet voor de eindoverwinning van de 19e  editie van de Volleybal Classic.

Euphony Asse-Lennik uit België is ook weer present in Almelo en de ploeg speelt nog steeds onder aanvoering van de spelverdeler van Oranje, Dirk-Jan van Gendt. De Belgen nemen dit jaar al voor de 15e keer deel in Almelo. Het deelnemersveld van de ERMASport Volleyball Classic wordt gecompleteerd door de kampioen van Zwitserland, Amerswill Volley, de ploeg die onderleiding staat van de Nederlandse trainer-coach Johan Verstappen.

Siny Pots: “We zijn trots dat we ondanks alle tegenslagen in de aanloop naar deze editie, het niet gereedkomen van de IISPA en het daardoor tijdelijk afhaken van sponsoren, dit ijzersterke deelnemersveld kunnen presenteren. De combinatie van de Nederlandse top met de topteams uit het buitenland maakte het ons mogelijk een zeer aantrekkelijk programma te maken dat de echte volleyballiefhebber niet mag missen. Het publiek zal niet alleen kunnen genieten van onze Nederlandse topspelers en talenten maar zeker ook van het zuidelijk temperament van de Spanjaarden, Portugezen en Brazilianen, die ruim zijn vertegenwoordigd. Bovendien hoeft men het om het geld niet te laten”.

Volgend jaar gaat het topvolleybaltoernooi verhuizen naar de IISPA (Internationale Indoor Sporthal Almelo) naast het stadion van Heracles Almelo. Het wordt het afscheidstoernooi in Sporthal Windmolenbroek.

De damesteams van Heutink-Pollux en Dauphines Charleroi, kampioen van België, spelen op de 2e en 3e dag twee wedstrijden in Almelo.

ACTIE – ACTIE- ACTIE

De organisatie heeft voor de laatste editie in Sporthal Windmolenbroek een aantal speciale acties: Elke bezoeker van één van de onderstaande wedstrijden heeft de mogelijkheid met 30% korting een passe-partout  te kopen voor de ERMASPORT Volleyball Classic
op 28 – 29 en 30 december in Almelo.

Normale prijs voor drie dagen topvolleybal € 25,00, NU € 17,50,
U kunt dan ook een dagkaart kopen met € 2,00 korting!

Dus alleen op deze dagen en contant betalen!

28 november A-League       Webton Twente –  Zadkine Nesselande

02 december Europa Cup     Langhenkel Orion – Halkbank Ankara

05 december A-League        SV Dynamo Apeldoorn – HVA Volleybal

12 december A-League        Heutink-Pollux – Longa ‘59

19 december B-League        Set Up ’65 – HAVOC

19 december A-League        Webton Twente – HVA

 

De organisatie van de ERMASport Volleyball Classic geeft ook € 2,00 korting bij inlevering van de volgende kaarten aan de kassa:

  • toegangskaart van de Super Cup
  • toegangskaart Europa Cup
  • kortingsbon Twentsche Courant Tubantia
  • gratis garderobe en programmablad bij passe-partout (aan de kassa)

 Voor inlichtingen en programma: www.ermaclassic.nl