Programma voorbereidingstoernooi 30 augustus

21 augustus 2014

Op zaterdag 30 augustus vindt in de Pathmoshal in Enschede het voorbereidingstoernooi plaats van Webton Hengelo en Twente ’05. Niet alleen het nieuwe vlaggenschip van de vereniging uit Hengelo zal hier acte de presence geven. Ook heren 2 en 3 van Webton Hengelo en dames 1 en 2 van Twente`05 zullen deze dag in actie komen.

Tegenstanders van het in de Topdivisie uitkomende 1ste herenteam zijn FC Schüttorf 09 en TuB Bocholt uit Duitsland. Deze teams komen daar uit in de sterke 2de Bundesliga. Vanuit Nederland zal Ecare Apollo 8  voor de nodige tegenstand zorgen. Als debutant maakte de ploeg uit Borne vorig jaar een sterk debuutjaar door op topdivisie niveau en zal ook dit jaar een geduchte tegenstander zijn Webton Hengelo.

Het deelnemersveld bij de Derde Divisie heren zal dit jaar bestaan uit Webton Hengelo H2, Webton Hengelo H3 en de heren van Elite Dynamo Neede. Het Derde Divisie dames toernooi wordt gevormd door Twente`05 D1, Twente`05 D2, Rosstars D1 en Lutheria D1.

De wedstrijden zullen vanaf 12:00 tot 18:00 worden gespeeld en geeft alle teams zo ruimschoots de mogelijkheden om wedstrijdritme op te doen. Daarnaast biedt deze dag natuurlijk de unieke mogelijkheid om alle genoemde teams op 1 dag in actie te zien en te genieten van topvolleybal in de regio. Toeschouwers zijn dan ook van harte welkom.

Programma toernooi