Twente D1 met snoepje van de week

Twente D1 speelt aanstaande zaterdag in Vorden tegen Dash. Na de goede wedstrijd en terechte overwinning op DeVoKo staat de ploeg van Michel Schoppmann nog steeds heel mooi bij de top drie op de ranglijst, een prima prestatie voor een debutant. De tegenstander van zaterdag staat echter slechts twee plaatsjes lager, met de aantekening dat ze een wedstrijd minder speelden.

“Tja, en daar stopt eigenlijk al de analyse van de tegenstander” zegt teamcaptain Janneke den Butter “want voor de rest weten we echt helemaal niks van Dash. Misschien is dat juist wat ons goed doet en het team zelfvertrouwen geeft, als we inhoudelijk niets weten van de tegenstander” voegt Janneke er verder nog aan toe. “Elke week uitgaan van je eigen krachten, als team laten zien waar je staat, zonder je druk te maken over het spel van de tegenstander heeft ook wel wat. Hopelijk snoepen we Dash wat punten af!”

Er is echter nog wel wat vergelijkingsmateriaal uit de wedstrijden die beide teams in deze competitie als speelden, al weegt het resultaat in een uitwedstrijd wellicht wat zwaarder dan het thuis behaalde. Beide teams speelden al tegen de volgende tegenstanders, met daarachter de uitslagen. DeVoKo (T 3-1 winst, D 2-3 winst), DeVolCo ( T 4-0 winst, D 4-0 winst), Ormi (T 1-3 winst, D 4-0 winst) en Utrecht ( T 3-1 verlies, D 4-0 verlies). Aan de hand van deze uitslagen zou je zeggen dat beide teams behoorlijk aan elkaar gewaagd zijn.