Twente’05 D3 weer met beide benen op de grond

Webton Hengelo D1 – Twente’05 D3     3-1     (25-11 11-25 25-10 25-19)

Na de stunt van vorige week, gingen we naar Hengelo met het idee om er weer een spannende wedstrijd van te maken. Tot onze schrik werd er weer een half center court opgebouwd. De eerste set stonden we binnen de kortste keren met 6-0 achter. Het leek wel of we niet in de gaten hadden dat de wedstrijd al was begonnen. We probeerden nog wel om terug te komen, maar na zo’n achterstand in het begin was dat niet meer te overbruggen. De tweede set, was de wereld op z’n kop bij ons lukte te alles… deze set wonnen we net zo makkelijk als we de eerste hadden verloren.
Dan de derde set, of het aan de kant van het veld of ergens anders aan…….. hetzelfde beeld als de eerste set, weer kansloos verloren.
De vierde set gingen we in om te proberen om er een vijfde set uit te slepen, dat was ons vorige week wel goed bevallen. Maar ook in deze set leek het van onze kant nergens op. We kregen niet het ritme (gevoel) van vorige week te pakken, verdedigend en aanvallend kwamen we tekort . MTSH won dus verdiend met 3-1.
Een wedstrijd met 1 grote up (de 2de set) en vele downs, zou het dan toch aan “ de training” van afgelopen week hebben gelegen…… De komende 2 zaterdagen hebben we geen wedstrijden. Op 12 december staat de volgende uitwedstrijd tegen Polstars op het programma, dan hopen we weer beter voor de dag te komen dan tegen MTSH.