Vacatures bijna vervuld

3 februari 2014

“Ik ben blij dat zo snel wat mensen hebben gereageerd op onze oproep.” aldus Henk Dost. “Altijd moeilijk zo midden in het seizoen nog trainers te krijgen. Roept ook veel wijzigingen op bij de trainingsuren. En daar is niet iedereen even blij mee.”

De meisjes C2 nu in de 2e helft C1 kregen een oude bekende te zien. Marc de Jong kon voor de trainingen van dames 6  en heren 4 nog wat uurtjes vrij maken. Voor zijn trainingen dus als het maar in dezelfde locaties is. Maar dat betekende ook dat andere teams naar andere locaties moesten.

Bij de meisjes B3 was dat ook zo. Martine Huitink en Marlies Blauw van dames 4 gaan samen het team doen. Marlies op maandag en Martine op woensdag. Helaas kon dat niet op donderdag als dames 4 traint. Een extra dag dus voor Martine. Maar ze zijn vol goede moed. Voor zover het kan zullen ze ook bij de coaching zijn.

En zoals gezegd moeten oplossingen worden gezocht om de trainingen mogelijk te maken. Dat lukt niet altijd direct. “Je probeert altijd bij een trainer trainen en training geven op een dag te laten zijn” aldus Henk. “Er wordt al veel tijd van de mensen gevraagd”. Die puzzel had  o.a. ook gevolgen voor de Jongens B2, Heren 3 en Meisjes A1. Die moesten naar andere sportzalen of naar andere tijden. Respect voor die trainers die soms op hun fiets zo snel mogelijk naar een andere zal moeten om toch nog training te kunnen geven.

Voor dames 3 is ook een oplossing gevonden. Edu Rozendaal gaat met ingang van 12 februari a.s. bij de dames de training verzorgen. Edu is voor de oude garde geen onbekende. In zijn jonge jaren heeft hij zelfs 1e divisie gespeeld.  Dat moet dus lukken.

Blijven alleen nog de vacatures over bij H4 en voor de Volleyballers met een verstandelijke beperking. “Hopelijk zijn er nog wat mensen die een uitdaging zoeken. Ze kunnen me bellen” zegt Henk.