Vragenlijst voor seizoen 2021 - 2022


Normaal gesproken vragen wij jullie aan het einde van een volleybalseizoen een evaluatieformulier in te vullen over hoe het seizoen gegaan is, wat je van de trainingen vond, etc.

Dit seizoen is een bizarre geweest. Voor zover je over seizoen kunt spreken. Weliswaar hebben we vanaf juli een aantal maanden normaal kunnen trainen en hebben we zelfs enkele competitiewedstrijden kunnen spelen. Maar vanaf 15 oktober is dat abrupt tot staan gekomen. De jeugd kon nog even doortrainen, maar de competitie is stilgelegd en zoals we nu weten ook niet weer hervat.

Te evalueren valt er daardoor nagenoeg niets. Wel kunnen we vooruitkijken naar het volgende seizoen en wanneer we weer mogen volleyballen zo snel mogelijk beginnen met de trainingen voor dat komende seizoen 2021 - 2022.

Hierbij hebben we jouw hulp nodig! Om al zo vroeg mogelijk een hele voorlopige teamindeling te kunnen maken richting het volgende seizoen moeten we uiteraard wel weten wie er ook volgend jaar lid blijft. Wij hopen natuurlijk iedereen. Daarnaast zijn er nog een aantal vragen die wij aan jullie hebben.

We willen jullie vragen om onderstaande vragenlijst uiterlijk 7 maart in te vullen. 

Alvast bedankt, 
Bestuur, TC en JC Twente '05

Vragenlijst
Persoonlijke informatie
Lidmaatschap

De belangrijkste vraag van deze vragenlijst: Blijf jij komend seizoen ook lid van Twente '05?

(Hier 'nee' antwoorden geldt *niet* als opzegging. Daarvoor dient het officiële opzegformulier (op deze website). Je hebt daarvoor nog tot en met juni 2021. Je kunt je dus nog bedenken.)

Alleen voor mini's en jeugdspelers komend seizoen

Als je in een hogere leeftijdsgroep mee zou kunnen spelen zou je dat willen?

Bijvoorbeeld: komend seizoen ben je nog mini maar je krijgt de vraag of in een C-team zou willen komen spelen.
Voor C-, B-, A-jeugd geldt precies het zelfde. Bij de A-jeugd is dan de vraag of je al in de seniorencompetitie wilt spelen als je de kans krijgt.

Alleen voor senioren en jeugdspelers die in de seniorencompetitie (willen) spelen

In de seniorencompetitie kunnen thuiswedstrijden op donderdag, vrijdag of zaterdag gespeelt worden. Jij hebt vast een voorkeur of misschien maakt het je niet uit.

Maak bij elke wedstrijddag een keuze uit de volgende mogelijkheden:
1 - heeft mijn voorkeur, 2 - mag eventueel wel, 3 - echt niet!

(Je mag bij meerdere dagen hetzelfde antwoord geven!)

Training geven

Zou je komend seizoen training willen (blijven) geven?

Zonder trainers kunnen we als vereniging niet. Elk seizoen is het weer een uitdaging om elk team te voorzien van een trainer.
Volleybal jij al een paar jaartjes (of meer) en wil je jouw kennis en ervaring wel delen met anderen dan is training geven misschien iets voor jou. Moeilijk is het niet, leuk wel!
Alle beginnende trainers krijgen de mogelijkheid om een trainerscursus (VT2) te volgen. De vereniging betaalt deze cursus voor jou. Daarnaast kun je rekenen op ondersteuning vanuit de TC wanneer je die nodig hebt.

Heb je nog een toelichting, opmerkingen, ideeën of anderszins?