Weekend perikelen/overwegingen

Zo’n competitieweekend beleef je met gemengde gevoelens. Veel plezier en toch ook wat dissonanten.
Mooi om te zien hoe onze jeugd veel plezier op het veld heeft en nog wint ook. Mooi om te zien dat ze veel steun krijgen van het publiek. En mooi om te zien dat de challence goed uitpakt. En de winnaar is….

Maar ook een andere kant.

Wat jammer dat we dit jaar zo weinig als vereniging een hele dag elkaar in de hal tegenkomen. Telkens andere zaterdagen met andere teams. Geen hal vol, velden onbezet. De NeVoBo heeft ons slecht bedeeld met het wedstrijdschema.
Maar wat me het meest stoort is dat men zijn taken als team niet goed invult. Scheidsrechters niet komen opdagen en daardoor teams de kans lopen niet te kunnen spelen. De vereniging € 50 boete kan krijgen van de NeVoBo, punten in mindering gebracht krijgt voor het team etc.
Dit keer heren 2, die 2 x liet afweten.

Eens overwegen hoe we dat op pakken. Bij de hockey hoorde ik dat men geschorst wordt voor de eerstvolgende wedstrijd ( heeft natuurlijk wel consequenties voor het team) en bij nog een vergrijp gewoon € 50 boete voor de aangewezen scheidsrechter die niet komt opdagen. Maar eens bespreken in het bestuur.
O ja natuurlijk nog wel een bedankje aan die spelers en speelsters die dan gelukkig toch fluiten en ons en de teams behoeden voor meer malaise.

Henk Dost
Voorzitter