Twente '05 beheert 4 mooie beachvolleybalvelden aan/achter de J.J. Van Deinselaan, vlakbij de Diekmanhal.

Langs de beachvelden staat een clubgebouw en een terras bij grotere evenementen. Jaarlijks wordt door de beachcommissie een aantal activiteiten georganiseerd zoals Friends Beachvolleybaltoernooi, beachtrainingen en meerdere rondes van het Jeugdbeachcirquit van de Nevobo.

De beach gaat meestal open begin april en sluit meestal eind september. In de periode kan er gebruik gemaakt worden van de beachvelden. In maart wordt er begonnen met de voorbereiding voor het nieuwe beachseizoen. Deze voorbereiding bestaat uit het opzetten van een draaiboek met activiteiten en de beachvelden weer gereed maken

De beach heeft een beachcommissie, deze commissie organiseert de diverse activiteiten. Mocht je interesse hebben om lid te worden hiervan, neem dan contact met de beachcommissie op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Volg de actuele informatie over activiteiten via Facebook (www.facebook.com/twente05beachvolleybal) of via de nieuwsberichten of nieuwsbrief van Twente ’05.

 

Courtreserve

Twente ’05 maakt (in de periode van mei t/m augustus) gebruik van de app Courtreserve, hiermee kan je beachvolleybalvelden reserveren en de actuele reserveringen kunt inzien. De app kan je downloaden in de appstore of de play store. Via Johnny Wiersma (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) kun je een account aanvragen. Per team (meestal de aanvoerder) en/of trainer wordt er 1 account afgegeven.

 

Vrij beachen

Naast toernooien, trainingen en competities kun je natuurlijk altijd vrij komen beachvolleyballen. Op de maandagavond worden geen activiteiten georganiseerd, dit is de Twente ’05 verenigingsavond. Hier is natuurlijk iedereen welkom. Op deze avonden, maar ook tijdens activiteiten is de kantine open en kan er een drankje genuttigd worden.

 

Beachvolleybal voor niet-Twente'05 leden

Twente'05 heeft ook een beachvolleyballidmaatschap waarmee je toegang krijgt tot de beachvelden van Twente '05. Het lidmaatschap houdt in dat je (als niet Twente '05-lid) in de zomermaanden van april tot september kan beachvolleyballen op de beachvelden van Twente ’05. Een beachvolleybal-lid betaalt 30 euro voor het lidmaatschap en krijgt daarvoor:

  • Onbeperkt gebruik maken van beachvolleyballenvelden van Twente’05 in de periode april tot september met uitzondering van de maandagavond (Twente’05 verenigingsavond) of toernooidagen (bijvoorbeeld JBC) of verhuurdagen (Friends)

Om lid te worden moet je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin je naam, vereniging, adres, mobiel telefoonnummer en bankrekening nummer, zodat wij kunnen registreren wie beachlid is en middels een automatische incasso de kosten kunnen worden geïnd. Ook wordt je toegevoegd aan de WhatsApp-groep waar de kluiscode in wordt gecommuniceerd en krijg je toegang tot de app Courtreserve (de app waarmee je een veld kunt reserveren).

 

Huren Beach-acommodatie

De beachvelden van Twente’05 kunnen ook gehuurd worden voor vrij spelen of het organiseren van volleybalactiviteiten. De kosten hiervoor bedragen € 12,50 per uur per veld.

 

Procedure (Sleutel) beachvelden

Stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-29052162, dan wordt je lid van de beachapp en krijg je de code van de sleutelkluis die bij de ingang van het hek zit. Deze code wordt periodiek gewijzigd en dat wordt gecommuniceerd in de beachapp, daarnaast kun je ook andere personen uitnodigingen om te beachen in de beachapp.

De palen en de netten liggen in de container. Nadat je gespeeld hebt dien je het veld weer aan te harken en het materiaal weer op te ruimen. Ballen liggen ook in de schuur en dienen ook weer (gereinigd) teruggelegd te worden. Graag de container opgeruimd houden. Netten aan de haken. De lijnen mogen blijven liggen op het veld.