Meetrainen
Wil je een keer meetrainen om de sfeer te proeven of het niveau te bekijken dan is dit natuurlijk mogelijk. We hebben teams op (bijna) alle niveaus voor de mini’s, jeugd, senioren, recreanten, en G-volleybal.

Je kunt je aanmelden via het 'aanmeldingsformulier meetrainen'. Je mag 2x gratis meetrainen en dan besluiten om wel of niet lid te worden.

Inschrijven
Het inschrijven van nieuwe leden kan met het inschrijfformulier. Je gaat een lidmaatschap aan voor een heel jaar (of het resterende deel van het lopende jaar).

Contributie- en competitiekosten
De kosten van de jaarlijkse contributie en van het deelnemen aan de competitie zijn opgenomen in het contributieoverzicht. Bij de eerste aanmelding als lid moet je eenmalig een inschrijfgeld van €15,00 betalen.

Betalen
Het inschrijfformulier is gelijk ook een incasso-machtiging. Twente ’05 int de contributie dus van jouw rekening in vier termijnen. De incasso stopt bij einde lidmaatschap. Een eventueel restant contributie wordt nog wel geïnd.

Uitschrijven
Uitschrijven als lid dient te gebeuren vóór 1 Juli van elk jaar. Dat mag via een briefje of een e-mail aan de ledenadministrateur of de secretaris, waarin je ook de reden vermeldt. Het postadres is BW ter Kuilestraat 175, 7545 KR Enschede. Een e-mail kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kan het via het opzegformulier op deze website.
Wie zich na deze datum uitschrijft blijft lid voor het daaropvolgende jaar en is verplicht de kosten van het lidmaatschap en indien van toepassing van de deelname aan de competitie te voldoen. Alleen in zeer bijzondere omstandigheden kan een beroep op het bestuur gedaan worden om hiervan af te wijken.

Voor langere tijd geblesseerd of in verwachting?
Uitschrijven is niet nodig. Je kunt tijdelijk verenigingslid worden als je 3 maanden of langer niet kunt volleyballen. Laat het ons (via bestuur of ledenadministratie) z.s.m. weten of je dit wilt. Je blijft dan deel uitmaken van de vereniging en wordt over van alles op de hoogte gehouden.
Wel vragen we een bijdrage van minimaal €20,00 per jaar. Een briefje, een e-mail of een telefoontje als je weer gaat trainen en/of spelen is voldoende. Ook als je weer gaat spelen moet je niet alleen voor de kosten van deelname aan de competitie betalen, maar ook even contact opnemen met de ledenadministratie zodat je weer wordt aangemeld als spelend lid.

Jeugdsportfonds
Ouders die het financieel niet zo breed hebben kunnen een beroep doen op het Jeugdfonds Sport en Cultuur.

Je kind wil graag sporten (of op muziekles, streetdance, schilderen of aan theater doen). Is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur en Stichting Leergeld Enschede kan helpen! Zij betalen voor kinderen en jongeren tussen de 4 en 18 jaar de contributie (of het lesgeld) en eventueel de spullen zoals sportkleding.

Hoe werkt het?

Stap 1: Neem contact op met Stichting Leergeld Enschede. Hier geef je door welke sport- of culturele activiteit je kind graag wil beoefenen, bij welke club en tegen welke kosten
Stap 2: Als de aanvraag goedgekeurd is, kun je je kind aanmelden bij de sportclub, dans- of muziekschool
Stap 3: Stichting Leergeld Enschede betaalt de contributie / lesgeld direct aan de vereniging. Je ontvangt zelf geen geld.

Vragen?

Stichting Leergeld helpt u graag verder! U kunt telefonisch contact met de medewerkers opnemen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, tussen 09:00-11:00 uur. U kunt hen ook altijd per mail bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Telefoon: 053 - 203 40 19 (u kiest optie 1, voor ‘klanten’)
Website: https://leergeld.nl/enschede

Adresgegevens
Stichting Leergeld Enschede / Jeugdfonds Sport & Cultuur
Antwoordnummer 58
7500 VB Enschede
(u hoeft geen postzegel te plakken)