Agenda ALV 23 mei 2023

Op dinsdagavond 23 mei vindt onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van mei plaats. O.a. het voorstel voor de contributie voor volgend seizoen en wijzigingen aan het Huishoudelijk reglement worden behandeld.

Zitvolleybal clinic voor iedereen met of zonder beperking!

Woensdag 8 maart a.s. organiseren Twente '05 en Volley '68 (Losser) een gratis zitvolleybalclinic in Sporthal De Fakkel in Losser.

Afscheid van Elke Messelink

Op 19 januari jl. is Elke Messelink, jarenlang lid van ons G-team, overleden.

Nieuwsbrief 1 januari 2023

2023 is begonnen! Iedereen de allerbeste (sport)wensen. We beginnen dit jaar traditioneel weer met een korte nieuwsbrief waarin o.a. de nieuwjaarswens van onze voorzitter.

Nieuwjaars (oliebollen) toernooi 2023

2 januari 2023. Kerst is achter de rug. Het nieuwe jaar is begonnen. Een goed moment voor een Twente '05 nieuwsjaartoernooi.

Praktijkcursus arbitrage een succes

De praktijkcursus arbitrage van afgelopen zondag 4 december was een succes. 24 personen werden bijgespijkerd over het fluiten van volleybalwedstrijden.

Fluiten: een lust of een last?

Voor Twente ’05 is het belangrijk dat zo veel mogelijk van de spelende leden ook als scheidsrechter kunnen optreden en dat op alle niveaus.

Verslag ALV 27 september 2022

Op dinsdag 14 september heeft er een Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden in Sportcafé Pathmos. Belangrijkste bespreekpunten betroffen de financiën.

Rabo ClubSupport opbrengst

Dit jaar heeft Twente ’05 voor het eerst meegedaan met het project Club Support van de Rabobank en dat heeft gelijk al een aardig bedrag opgeleverd.