Master Volleybal

De Nevobo is op zoek naar “oude” volleyballers/sters die gewoon nog een keer lekker een balletje willen slaan. Maar dan wel met en tegen volleyballers/sters die minimaal promotie klasse of hoger hebben gespeeld.

Beachvolleybaltrainingen

Heb je altijd al de beachvolleybaltechnieken onder de knie willen krijgen? De chicken-wing verdediging, een pokey. Nu is je kans! Twente '05 Beach biedt de komende maanden beachvolleybaltrainingen aan.

Agenda ALV 20 mei 2021

Op donderdagavond 20 mei vindt onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. O.a. de prognose van het financieel resultaat seizoen 2020-2021 inclusief de contributieteruggave ivm corona wordt behandeld.

Bestuursvergadering 6 april 2021

Het bestuurlijke werk gaat gewoon door in deze moeilijke tijd. Dinsdag zijn we weer bij elkaar geweest. Even wat er aan de orde was.

Nieuwsbrief paaseditie 2021

5 april: de nieuwsbrief april 2021 (paas-editie) is uitgekomen.

Bootcamp senioren

Nadat de jeugd vorige maand tijdens de speciale afsluitende bootcamp bij IN2SPORT stevig aan het werk was gezet is het op zondag 28 maart de beurt aan de senioren om er achter te komen of er toch nog iets over is van jullie conditie en spierkracht. Het is tijd voor de senioren-editie van de IN2SPORT Bootcamp!.

Beachvelden reserveren

We mogen nog niet de zaal in, maar vanaf zondag 7 maart zijn wel alle beachvelden weer speelklaar. In elk geval in maart kan er vrij gereserveerd worden om gebruik te maken van een beachveld (en is er dus nog geen trainingsrooster).

Voorbereiding seizoen 2021-2022

Hoe mooi had seizoen 2020-2021 kunnen zijn? Kampioen worden. De Open Club winnen. Het mocht niet zo zijn. Maar van achterom kijken naar wat niet is gebeurd worden we alleen maar somber. We kijken liever vooruit naar het nieuwe seizoen!

Bootcamp special

Op zondag 28 februari leggen we de bootcamp-lat een stukje hoger. We kunnen dan niet op het kunstgrasveld terecht vanwege een wedstrijd van FC Twente dames. We wijken daarom uit naar het terrein van IN2SPORT voor een bootcamp special!