Oproep vrijwilligers
Check deze videoboodschap van de vereniging.
 
Meer informatie vind je in dit artikel.
 
Hartelijke groet,
Bestuur Twente '05
Jos Peters overleden

Jos Peters is in de nacht van donderdag op vrijdag 2 februari plotseling overleden. Hij was begin november na een herseninfarct in de Posten terechtgekomen om te revalideren.

Carnaval Mixtoernooi

Op maandag 19 februari is er in de Pathmoshal een groot Carnaval Mixtoernooi voor de leden van Twente '05. De wedstrijden zijn van 18:30 tot 22:00 uur.

Instructies zaaldienst

Ook in de tweede helft van het seizoen moeten er weer zaaldiensten gedraaid worden door de verschillende teams. Hierbij nog eens de instructies voor de zaaldienst in de Pathmoshal.

Nieuwsbrief 1 januari 2024

2024 is begonnen! Iedereen de allerbeste (sport)wensen. We beginnen dit jaar traditiegetrouw weer met een nieuwsbrief waarin o.a. de nieuwjaarswens van onze voorzitter.

MB1 kampioen!

Zaterdag 16 december 2023 zijn onze meiden van de MB1 kampioen geworden. In de Rijssen speelden ze hun laatste wedstrijd tegen Rivo Rijssen MB3, die ze overtuigend wonnen met 0-4.

JC1 kampioen!

Zaterdag 9 december 2023 zijn onze jongens van de JC1 kampioen geworden. In de Pathmoshal spelen ze hun laatste wedstrijd tegen Rensa Family Orion JC 1.

MC1 kampioen!

Zaterdag 9 december 2023 zijn onze meiden van de MC1 kampioen geworden. In Oldenzaal moesten ze spelen tegen Eurosped Pollux MC 1, de nummer 2 in de competitie.

Midwinterloop

Midwinterloop bij De Tubanters

Op zondag 7 januari organiseren onze buren hun traditionele Midwinterloop waarvoor ook andere gebruikers van sportpark Diekman Oost zijn uitgenodigd.

Wellicht leuk om met je team het nieuwe jaar in te luiden?