Kun je geen genoeg krijgen van beachvolleyballen ondanks dat je dit jaar al maanden in het zand hebt staan volleyballen? Meld je dan aan het voor de 1e editie van het Twente '05 2-tegen-2 beachtoernooi.

Twente ’05 wil op zaterdag 26 juni een 2 tegen 2 beachvolleybaltoernooi voor zijn leden organiseren op de beachvelden van Twente’05. Dit toernooi speel je zoals de naam al aangeeft met 2-tallen (en in verband met de coronaregels zullen de 2-tallen de hele toernooi het zelfde moeten blijven). Heb jij zin om deel te nemen schrijf je dan in voor dit 2-tegen-2 beachvolleybaltoernooi samen met een teamgenoot of een ander verenigingslid. Dit toernooi is uitsluitend voor Twente ’05 leden.

Het toernooi begint om 9.00 uur tot ongeveer 13.00 uur met de jeugd tot met 16 jaar (afhankelijk van niveau en het aantal teams) en vanaf ongeveer 13.00 uur tot in de avond voor de jeugd vanaf 17 jaar en de senioren (afhankelijk van het aantal teams en het niveau van de deelnemende teams). Tijdens het toernooi zal de bar open zijn voor iets te drinken of te eten en zal voor de sfeer de gehele dag muziek over de beachvelden galmen.

Inschrijven kan t/m woensdag 23 juni middels onderstaand inschrijfformulier.
Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

De inschrijving is gesloten.