Afgelopen woensdag 6 mei heeft onze kabinet bekend gemaakt dat er ook gesport mag worden door senioren op de buitenaccommodaties in Nederland. Onze jeugd mocht dit al vanaf 29 mei. Voor deze groepen gelden verschillende beperkingen:

 

 Mini-leden tot 12 jaar Geen afstandsbeperking en verplicht begeleiding aanwezig 
 A, B en C-jeugdleden tot 19 jaar  1,5 meter afstand houden en verplicht begeleiding aanwezig
 Senioren vanaf 19 jaar  1,5 meter afstand houden

 

Dit besluit heeft er toe geleid dat vanaf 11 mei onze beachvolleybalvelden overvol zitten en er niet voldoende zand is voor al onze leden, daarom willen we proberen om vanaf 18 mei naast de beachvelden ook een aantal grasvolleybalvelden tot ons beschikking hebben. We zijn op dit moment in overleg met Sportaal om een geschikt locatie/grasveld te vinden nabij onze beachvelden.

Vanaf 18 mei zal er dan een nieuw trainingsschema komen voor zowel jeugd als seniorleden van Twente '05. Tot 18 mei kunnen seniorenteams helaas nog niet trainen op doordeweekse dagen, op zaterdag en zondag is er nog wat ruimte, Mocht je willen spelen op het zand, neem dan contact op met Marc de Jong (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en hij zal dan een dag en tijd aan het team doorgeven.

Aangezien beach- en grasvolleybal buiten gespeeld wordt, heeft het weer hier invloed op. Jouw trainer of het JC-lid zal aangeven of de training doorgaat of niet doorgaat ivm het weer. De training gaat alleen door als er voldoende leden en trainers aanwezig zijn, de trainer of JC-lid zal dit met jullie communiceren.

Ik hoop jullie hiermee voldoende te hebben geinformeerd,

Met vriendelijke groet,

Marc de Jong