Twente ’05 wil samen met de voetbalvereniging Prinses Wilhelmina (PW) een project starten voor mensen die op latere leeftijd in beweging willen blijven, maar dan minder intensief.

Om de belangstelling bij de doelgroep te peilen houden we een informatieavond op woensdag 3 november in de kantine van PW, aanvang 19.00 uur. Als jullie iemand in jullie omgeving (familie en bekenden) kennen, voor wie het wel iets zou zijn om mee te doen, willen jullie die attenderen op de informatieavond?

Het kan natuurlijk ook zijn dat onze leden zelf geïnteresseerd zijn. Zij zijn uiteraard ook welkom.

 

Nieuwsbericht Project Kwiekman

KOM (MEER) IN BEWEGING!!

Samenwerking tussen voetbalvereniging Prinses Wilhelmina en volleybalvereniging Twente ’05, beide ‘bewoners’ van het sportpark Diekman, heeft geleid tot het project “Kwiekman”.

Veel mensen willen ook op latere leeftijd graag in beweging blijven, maar dan liever een tandje lager. Bovendien is het sociale- en gezelligheidsaspect daarvan een belangrijke extra motivatie om goed bezig te blijven.

Daartoe organiseren we op woensdag 3 november om 19u op de Tiemeister 9 tegenover BP-tankstation Kuipersdijk, een startbijeenkomst. Op deze bijeenkomst willen we graag jullie wensen horen t.a.v. bewegen en laten aansluiten op onze mogelijkheden.

Veel is dus nog open!

In de opstartfase de eerste paar maanden zijn er GEEN kosten aan verbonden. We zijn geen commerciële instelling dus de kosten zullen beperkt blijven.

Basis is conditie, bewegen, sport en spel. We willen dat overeenkomstig jullie ideeën/wensen zoveel mogelijk variëren. Bedenk daarbij dat er op het Diekmanterrein 15 verschillende sporten beoefend worden, die we voor een clinic of demo zouden kunnen vragen. Alles onder de vlag van geen extreme inspanningen en vooral als een leuke en gezonde manier om je tijd te besteden.

We willen met een groep van 10 tot 15 mensen (dus zowel vrouwen als mannen) beginnen. Wordt de groep te groot dan zullen we die te zijner tijd opsplitsen.

De activiteiten worden gehouden op het Diekmanterrein. Als het buiten niet goed mogelijk gaan we naar binnen in de Diekmanhal of in andere binnen accommodaties in de buurt.  

Omdat we graag willen weten op hoeveel personen we die avond kunnen rekenen, kun je je opgeven bij de volgende personen, liefst via WhatsApp of mail. Spontaan binnen komen die avond is natuurlijk ook OK!

Norbert de Beer, 06-49928200, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Frans Carelsen, 06-48543689, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

We hopen jullie op 3 november te zien!!!