Doordat we alleen nog maar buiten mogen volleyballen zijn de beachvolleybalvelden druk bezet. Voor de periode tot en met eind juni zijn er zelfs 2 extra grasvolleybalvelden beschikbaar gemaakt om elk team een trainingsmoment te kunnen geven.

Het huidige beach-/grasveldenrooster is in elk geval geldig tot 1 juni. Op die datum zouden alle selecties rond moeten zijn. Het kan zijn dat er dan nog wat wijzigt aan de trainingstijden van de teams. Houdt de verdere berichten in de gaten.

Ondanks dat er veel gevolleybald wordt op de velden zijn er nog voldoende momenten om vrij te kunnen spelen met je team of anderen van de vereniging. Via het beachrooster op deze website is altijd de actuele bezetting van de velden te bekijken.

Vanaf nu is het mogelijk zelf een veld te reserveren via een reserveringswebportaal en een mobiele applicatie. Via de 'Reserveer hier'-link boven het beachrooster kom je op het reserveringsportaal.

Om te kunnen reserveren is een login vereist. Je kunt deze aanvragen door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alleen personen van 19 jaar en ouder mogen zelfstandig reserveren en kunnen een login aanvragen. Daarnaast komen jeugdtrainers van 18 jaar nog in aanmerking voor een login (t.b.v. hun team).

Mini's en jeugdteams mogen alleen volleyballen onder begeleiding van een volwassene. Ook tijdens vrij spelen! Reserveren voor hen kan alleen door de begeleider of trainer gedaan worden.

 

CourtReserveEr is ook een Android en iOS app waarmee je kunt reserveren nadat je een login hebt ontvangen. Zoek in de Google Play-store of de Apple App Store op CourtReserve of klik op 1 van de onderstaande linkjes vanaf je mobiel.

 

 Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.courtreserve&hl=nl 
 App Store https://apps.apple.com/us/app/courtreserve/id1392556575