Vanaf donderdag 19 november jl. mogen senioren weer in groepjes van 4 personen sporten. Reden voor de TC en het bestuur om te besluiten ook de trainingen voor de seniorenteams weer mogelijk te maken.


* Trainingen

Vanaf volgende week maandag willen we de seniorenteams weer 1x in de week laten trainen. Dat zal in aangepast vorm gaan omdat er alleen in groepjes van 4 personen getraind mag worden. De seniorenteams zullen daarom voor hun training (zoveel mogelijk) 2 velden naast elkaar tot hun beschikking krijgen.

Om dit mogelijk te maken zal er door alle teams wat ingeschikt moeten worden en dat met name maandag in de Diekmanhal. Omdat we daar te maken hebben met 15 minuten tussenruimte tussen de trainingen en we de laatste trainingen niet pas om 23:30u wilden laten eindigen zullen alle trainingen van de jeugd en de senioren in de Diekmanhal op de maandag 1 uur en 20 minuten duren in plaats van de gebruikelijke 1,5 uur.

Het definitieve rooster voor de komende weken zal eind van de week beschikbaar komen. Voor de trainingen van de jeugdteams in de Diekman verandert er nagenoeg niets behalve dat ze korter duren en het 2e blok 10 minuten eerder begint dan tot nu toe. Voor de mini's komen er geen wijzigingen.

 

* Kerstvakantie

Normaal gesproken wordt er niet getraind in de kerstvakantie behoudens door de teams die deelnemen aan de Openclub Jeugd Kampioenschappen (NOJK). Vanwege de uitzonderlijke corona situatie dit jaar en het feit dat (daardoor) de senioren al een aantal weken niet hebben mogen trainen willen we dit keer de trainingen door laten lopen in de kerstvakantieweken maar beperkt tot 1x trainen per week voor alle teams. Praktisch gezien komt dat (waarschijnlijk) neer op trainingen op de maandag en de dinsdag.

 

* 2021

Afhankelijk of er direct aan het begin van januari 2021 al weer 'normaal' getraind mag worden en de competitie hervat kan worden of dat alle maatregelen zoals die er nu zijn niet versoepeld worden bepaalt hoe het trainingsrooster er dan uit gaat zien. Blijven de huidige maatregelen dan blijft in principe ook het rooster zoals dat volgende week ingaat in januari (en evt. langer) gehandhaafd. Mogen we weer 'los' dan zal het originele rooster weer gaan gelden. In de komende weken zou dat helder moeten worden.

 

Blijf gezond!