Sneeuw(poppen). We zijn bijna vergeten hoe dat er in Nederland uit ziet. Als we de weersberichten mogen geloven hoeven we nu niet naar de Vaalserberg te vertrekken om in de sneeuw te gaan lopen maar kan dat vanaf zondag ook in ons eigen Twente.

Door het verwachtte weer kan de Bootcamp niet doorgaan, maar met sneeuw kun je wel wat anders: een sneeuwpop maken. Zelfs een klein beetje sneeuw is al voldoende om er één te maken.

Wij dagen daarom iedereen uit om op een van de komende dagen een sneeuwpop te maken. Uiteraard niet zomaar een sneeuwpop. Maar een 'volleybal'-sneeuwpop. Dat kan door aankleding, gebruik van materialen (naast sneeuw), etc. Dat kan door wat de sneeuwpop 'doet'. Of ... Als het maar iets met volleybal te maken heeft.

Wees creatief. Leef je uit!

Plaats vervolgens een foto van jouw sneeuwpop op je Instagram of Facebookpagina en deel hem met Twente '05. Opsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mag ook dan plaatsen wij 'm voor jou.

De mooiste, meest creatieve volleybal-sneeuwpop wordt beloond met een.... beachvolleybal.
(Dit ter beoordeling door de Bootcamp-trainers)