Eerder heeft het bestuur van Twente '05 bericht dat de inning van de contributie gewoon door zal gaan, met daarbij een aantal valide redenen.

Kort na dit besluit kwam het besluit van de overheid om de sportactiviteiten nogmaals op te schorten. Dit heeft ertoe geleid, dat er wederom geen (of slechts zeer beperkt) kosten zijn gemaakt. Gezien de hoeveelheid uitval van activiteiten dit seizoen tot zover heeft het bestuur besloten om de incasso van de 3e termijn van de contributie te laten vervallen. Voor degenen die hun contributie jaarlijks betalen geldt dat zij 25% van de reeds betaalde contributie terugbetaald krijgen of al hebben gekregen.

Deze maatregel is genomen in aanvulling op het besluit om de jaarlijkse bijdrage van € 12,50 voor het verenigingsshirt op te schorten.

We volgen de ontwikkelingen op de voet en hopen natuurlijk dat we snel weer mogen volleyballen met ons allen. Met de lente in het vooruitzicht biedt wellicht het gebruik van de beachvelden ook weer een oplossing. Op zaterdag 6 maart willen we de velden weer klaar maken. Hier hebben we nog vrijwilligers voor nodig. Aanmelden kan via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via facebook https://www.facebook.com/Twente05beachvolleybal/


Ronald van Puijenbroek
Penningmeester Twente '05