Het is bijna half april en desondanks gaat de competitie nog ruim een maand door om zoveel als mogelijk de resterende competitiewedstrijden af te kunnen werken. Hierdoor valt de meivakantie binnen deze periode en gaan we 2 langer doortrainen in de zaal.

Doordat in december en januari de competitie enige tijd stil heeft gelegen is door Nevobo in samenspraak met de verenigingen gekozen om de competitieperiode te verlengen t/m 21 mei om nog zoveel als mogelijk alle competitiewedstrijden te kunnen spelen.

In deze periode valt de meivakantie. In de officiële meivakantieweek van 2 t/m 8 mei zijn er geen trainingen.

Verder zijn er geen trainingen op de volgende feestdagen:

  • maandag 18 april  - 2e paasdag
  • woensdag 27 april - koningsdag
  • donderdag 26 mei - hemelvaartsdag
  • maandag 6 juni - 2e pinksterdag

 

Nieuwe teamsamenstelling en aangepast trainingsrooster

In de komende weken is de TC samen met de trainers bezig om een voorlopige teamindeling voor het komende seizoen te maken. Na afloop van de competitie zal er nog 1 week getraind worden in de huidige teamsamenstelling. Vanaf maandag 30 mei gaan we in de nieuwe teamindeling en volgens het daarop aangepaste trainingsrooster trainen.

 

Laatste zaaltrainingen dit seizoen

Normaal gesproken zouden we dit seizoen tot en met 10 juni in de zaal trainen. Maar omdat de periode van trainen met de nieuwe teams dan wel heel erg kort is is besloten om de zaaltrainingen met 2 extra weken te verlengen. Laatste trainingsweek in de zaal is daardoor van 20 t/m 24 juni.

De reguliere trainingen zullen op maandag 29 augustus na de zomervakantie weer beginnen.


TC Twente '05