Door het onverwachte stoppen en beëindigen van het volleybalseizoen 2019-2020 toch nog even aandacht voor de teams die het heel goed deden in hun competities. Onze "ongekroonde kampioenen”.

 

MA1

Twente ’05 Meiden A1 stond op koers om kampioen van de 2e klasse te worden. Met een voorsprong van 15 punten op de nummer 2, was het gat bijna niet meer te dichten.

Vrijwel zeker kampioen

MB1

Het ene jaar degradatie, een seizoen later afsluiten als de nummer één. Het is de volleybalsters van Twente ’05 Meiden B1 gelukt. In het laatste jaar dat ze samen een team vormen, wilden ze dat graag afsluiten met een kampioensfeest. Dat is er niet van gekomen, schrale troost is een plek in de eregalerij der kampioenen 2020.

Zonder meer kampioen

MB3

Als team maakte de volleybalsters van Twente ’05 Meiden B3 het afgelopen seizoen heel veel progressie en dat was ook terug te zien in de stand. Het kampioenschap lonkte, voor velen zelfs hun eerste. Zo dicht bij, en dan uiteindelijk niets hebben. Enkel mooie herinneringen. En een plek in deze eregalerij.

Zonder meer kampioen

JC1

Na een fantastische eerste seizoenshelft stond Twente '05 Jongens C1 er weer ontzettend goed voor om op twee fronten kampioen van Nederlands te worden. Een mega goede prestatie van de jongens waarvan het merendeel dit seizoen is begonnen met volleybal. We zijn natuurlijk allemaal heel trots op de jongens en we gaan er volgend jaar weer tegen aan!

Zonder meer kampioen

N4-2

Nadat de Jongens van Twente '05 N4-2 net naast het kampioenschap grepen in de eerste seizoenshelft, koersten ze met volle overtuiging richting de titel in de 2e seizoenshelft, met zelfvertrouwen en mooi spel leek niks ze meer tegen te houden... Volgend seizoen hopen zij op een herkansing na het teleurstellende en onverwachte einde van dit seizoen.

Zonder meer kampioen

 

 

Naast bovenstaande teams waren Meiden C2, Jongens B2, Jongens C2 ook zeer dicht bij de 1e plaats in hun poule. En ook Meiden B5 en C2 waren bepaald nog niet kansloos voor die kampioensplaats. Wellicht had er meer in gezeten als het seizoen afgemaakt had kunnen worden.
 

Al met al toch een aardig/goed resultaat voor de jeugdteams.
Bij de senioren zijn helaas Dames 1 en Heren 2 gedegradeerd. De overige teams hebben zich gehandhaafd.